Over ons

Heel veel mensen fotograferen. De een schiet plaatjes met zijn smartphone, de ander heeft een compactcamera en anderen zweren weer bij een digitale spiegelreflexcamera. Een mooie hobby voor velen.

De afgelopen jaren organiseerde de personeelsvereniging van EPZ verschillende fotocursussen met Mischa de Muynck als docent. Mede daardoor zijn veel EPZ-ers enthousiast bezig met fotografie. In 2013 werd door een aantal enthousiastelingen en met steun van de personeelsvereniging, de EPZ Fotoclub opgericht. Alle EPZ-ers, hun familieleden en introducés kunnen lid worden van deze club.

De leden communiceren met elkaar via een besloten Facebook groep, maar ze willen hun werk ook graag laten zien aan anderen! En daar is deze website voor opgezet.

De foto’s zijn ingedeeld in vier categorieën: maandthema’s, wedstrijden, workshops en activiteiten. Onderaan de site kun je klikken op de categorieën en tags. Je kunt dit blog ook volgen. Rechts bovenin staat het menu. Er verschijnt een blogpost als er nieuwe foto’s zijn.

We wensen bezoekers van onze site veel plezier bij het bekijken van de foto’s. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan vooral even contact met ons op! Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken.

Namens de EPZ Fotoclub,
Annemarie Joziasse-de Boer, Margriet de Boer en Liselotte Maes

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star